Uw bedrijf vol in het zicht met een origineel relatiegeschenk

Relatiegeschenken, zijn die in deze tijd van email, whatsapp en video-conferencing nog wel actueel? Heeft het nog wel zin om relaties een geschenk geven? Jazeker! Juist nu we steeds meer contact “op afstand” hebben wordt de persoonlijke geste van een relatiegeschenk steeds belangrijker. Met een goed relatiegeschenk laat u een positieve indruk achter. En elke keer dat uw relatie het product gebruikt wordt hij of zij even aan uw bedrijf herinnerd. Dat vergroot de kans dat ze u weten te vinden wanneer ze een behoefte hebben waarin u kunt voorzien.

Origineel relatiegeschenk

Als u wilt dat uw relatiegeschenk indruk maakt, is het zaak dat u opvalt. Dat betekent niet dat u dure relatiegeschenken hoeft te geven. Liever niet zelfs, want dat kan tot ongemakkelijke situaties leiden. Maar zorg wél dat u voor een origineel relatiegeschenk gaat. Dus stap eens af van de traditionele balpen met bedrijfslogo of het sleutelhangertje. Daarmee valt u écht niet meer op.

Kies daarvoor in de plaats eens voor een relatiegeschenk waar uw relatie echt iets aan heeft. Een geschenk dat hij of zij in de privésituatie kan gebruiken. Dat zorgt er niet alleen voor dat uw geschenk gewaardeerd wordt, maar ook dat uw relatie het vaak gebruikt en dus op positieve wijze aan uw bedrijf wordt herinnerd.

Er zijn veel bedrijven actief waarbij u voordelig en makkelijk kunt kiezen uit een breed assortiment bedrukte artikelen. Zo kunt u voor uw sportieve relaties een bidon bedrukken. Zo valt u elke keer dat uw relatie gaat sporten op. Of laat een sjaal bedrukken. Dat houdt niet alleen uw klant warm, maar ook de onderlinge relatie.